• 1398/09/23 - 10:39
  • 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نخستین جشنواره فراگیران رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی برگزار گردید.

نخستین جشنواره فراگیران رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی برگزار گردید.

نخستین جشنواره فراگیران رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی با حضور تعداد زیادی از فراگیران در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

بسمه تعالی

نخستین جشنواره فراگیران علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی در روز پنجشنبه در محل سالن امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی، در مقطع کارشناسی ارشد و به صورت مجازی در دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم دایر شده است. فراگیران این رشته، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند که علاقه‌مند به مطالعات میان‌رشته‌ای در این زمینه هستند.

در این جشنواره، دکتر اکرم حیدری، رئیس دانشکده سلامت و دین، ضمن مروری بر تاریخچه راه‌اندازی رشته و مسیر طی شده تاکنون، خواستار استمرار تلاش و مجاهدت فراگیران عزیز تا دستیابی به اهداف مورد نظر در راستای بهینه‌سازی وضعیت سلامت جامعه از طریق بهره‌گیری از معارف دینی شدند.

دکتر محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه نیز ضمن اشاره به مأموریت‌های دانشگاه علم پزشکی قم در زمینه تلفیق دین در حوزه سلامت، گام نهادن در این مسیر را توفیقی بس بزرگ دانستند و اخلاق و معنویت را به عنوان شاخصه‌های بسیار مهم پزشکی برشمردند که مایه قداست و تمایز آن از سایر حرفه‌ها است و قم، بهترین شرایط را برای فعالیت در این زمینه در اختیار دارد.

دکتر سیدحسن امامی رضوی، دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سخنران دیگر این نشست بودند که ضمن تجلیل از مرحوم دکتر محمدمهدی اصفهانی، بنیان‌گذار این رشته، بر ضرورت و اهمیت درونی شدن فضائل اخلاقی در اعضای جامعه پزشکی تأکید نمودند.

دکتر محمدحسین آیتی، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در سخنرانی خود در این جشنواره که با عنوان معنویات و سلامتی ارائه شد، با اشاره به اینکه در طب کهن ایران‌زمین، معنویات و اخلاق، از مهم‌ترین اجزای حفظ الصحه منظور می‌شده‌اند، تجربیات اخیر جهانی و مطالعات صورت گرفته در این زمینه را یادآور شدند و بر لزوم توجه به مباحث فراجسمانی در آموزش علوم پزشکی تأکید نمودند.

حجت الاسلام و المسامین دکتر مهدی علی‌زاده، رئیس پژوهشکده اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دیگر سخنران این نشست بود که به تبیین رابطه اخلاق با پزشکی پرداختند و در ادامه، جایگاه اخلاق در متون کهن پزشکی ایران را با ذکر نمونه‌هایی از کتب و منابع تشریح نمودند.

شرکت کنندگان در جشنواره در ادامه، با حضور در بنیاد علوم وحیانی اسرا، نماز ظهر و عصر را به امامت حضرت آیت الله جوادی آملی (دامت برکاته) به جای آورده و سپس از بیانات ایشان در جلسه هفتگی درس اخلاق بهره‌مند شدند.

نشست عصر جشنواره، شامل جلسات هم‌اندیشی و کار گروهی و ارائه نقطه نظرات گروه‌ها و جمع‌بندی مباحث مطروحه بود که تا ساعت 17 ادامه یافت.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 34544
کلمات کلیدی